Natrag na newsletter

Tjedan restorana - Birana jela po promotivnoj cijeni

Priuštite si objed u nekom od najboljih zagrebačkih ugostiteljskih objekata, jer oni će za vas u Tjednu restorana, koji će se održati od 7. do 16. listopada, ponovo spravljati birana jela po promotivnoj cijeni.

U niz atraktivnih i među gostima najomiljenijih gastronomskih manifestacija spada Tjedan restorana, a za njega su najbolji zagrebački ugostiteljski objekti i ovoga puta pripremili pomno osmišljene jelovnike. U toj već tradicionalnoj manifestaciji svake godine sudjeluje sve više novih restorana, nudeći gostima za objed ili večeru u tri slijeda razne specijalitete po prihvatljivoj cijeni. Zato iskoristite priliku da u Tjednu restorana, a on će se održati od 7. do 16. listopada, odete na objed u neki od kvalitetnih ugostiteljskih objekata i uživate u okusima biranih jela.

U sklopu ove manifestacije, koja je tijekom proteklih godina dala svoj doprinos u promicanju restoranske kulture, a od prvog dana je prati i veliko zanimanje gostiju, sudjeluju i hotelski barovi. U njima će pod sloganom „Na koktel u hotel” svakog dana prije večere od 18 do 19.40 sati barmeni za vas spravljati razne mješavine, od klasičnih do vrlo egzotičnih koktela, također po promotivnoj cijeni.

Popis restorana s pregledom svih jelovnika i telefonskim brojevima za rezervacije može se pronaći na adresi www.tjedanrestorana.com/restorani, a rezerviranje je započelo već 30. rujna.

Objavljeno: 04.10.2016