Aplikacije

Smartphone aplikacije koje vam dodatno olakšavaju snalaženje po gradu.

Hrvatski zvukopis

Zvučna aplikacija koja se aktivira uz pomoć BEACON BLE (Bluetooth Low Energy) terminala na većini transportnih stajališta grada Zagreba, bilo na tramvajskim ili autobusnim stajalištima, ili pak na povijesno značajnim javnim mjestima i gradskim parkovima. Sadržaj aplikacije su prvenstveno neobjavljene priče hrvatskih autora te izbor najboljih priča srednjoškolaca i gimnazijalaca, dok se na pojedinim povijesno značajnim mjestima grada mogu poslušati i citati te odlomci pisanih djela hrvatske književnosti inspirirani prostorom u kojem se nalaze ili urbanom temom iz onog vremena.

Google Play   App Store

Moj ZAGREB

MojZagreb je besplatna aplikacija za građane Zagreba putem kojem možete pristupiti elektroničkim uslugama Grada

App Store   Google Play

Explore Croatia

Mobilna aplikacija Explore Croatia izrađena je s ciljem da vaša hrvatska avantura, baš kao što je i Hrvatska, bude ispunjena zabavom, nezaboravnim iskustvima i nestvarnim prirodnim ljepotama.

  • Zaigrajte igre koje će vas odvesti na najzanimljivija mjesta u Hrvatskoj.
  • Riješite kvizove i naučite nove i zanimljive informacije o našoj zemlji.
  • Izradite plan putovanja i podijelite ga s prijateljima.
  • Odaberite i posjetite neke od stotina lokacija za savršeni odmor.
  • Otkrijte skrivene bisere i manje poznate prirodne i kulturne atrakcije.
  • Saznajte korisne informacije za svoj boravak u Hrvatskoj.
  • Doživite nezaboravne trenutke u Hrvatskoj i izradite razglednice za pamćenje koje možete podijeliti s prijateljima.

App Store   Google Play

ZgPark

Aplikacija ZgPark primarno se koristi za kupnju, plaćanje i nadoplatu parkirališnih karata u javnim garažama (Rebro, Petrinjska, Langov trg) i na javnim parkiralištima. Aplikacija podržava funkcionalnosti unosa registarskih oznaka vozila, unosa i odabira parkirališnih karata, administriranje korisničkih podataka i bankovnih kartica.

Aplikacija ZgPark podržava slijedeće načine plaćanja: bankovne kartice (Amex, Master, Maestro, Visa, Diners) te Prepaid plaćanje.

Kroz mobilnu aplikaciju omogućeno je praćenje svih transakcija kao što su zadnje kupljene parkirališne karte te povijest transakcija.

App Store   Google Play

going places app

Ako želite upoznati Zagreb očima lokalnog stanovništva, go!ng places aplikacija je sve što vam treba.

Ovaj virtualni vodič najpopularnija je hrvatska aplikacija za turizam koja vas upoznaje s lokalnim
mjestima i pričama. Možete odabrati neku od predloženih ruta ili sami kreirati rutu po Zagrebu te
saznati više o povijesti, kulturi i gastro ponudi grada. S go!ng places sami stvarate svoju zagrebačku
priču!

App Store   Google Play

JellyRide: Trips Experience

Upravo ste posjetili naš prekrasan grad, ili možda to planirate učiniti uskoro? Znatiželjni ste koja događanja, atrakcije ili aktivnosti mogu biti baš iza ugla? Ili možda želite ovo putovanje doživiti na način baš prilagođen Vama?

Učinite svoje iskustvo Zagreba doista jedinstvenim s JellyRide aplikacijom, vašim osobnim vodičem i pomoćnikom, koji nudi doživljaj destinacije prilagođen vašim interesima. S JellyRide-om, uvijek ste u tijeku s trenutnim i nadolazećim događanjima i aktivnostima u blizini.

App Store   Google Play

Maximir

Otkrijte neodoljive čari i ljepote parka Maksimir uz aplikaciju Maximir!
Prepustite se novim i uzbudljivim avanturama dok istražujete ovaj prekrasni park koji već više od 200 godina krasi Zagreb.
Jeste li zaljubljenik u biciklizam? Uživajte u posebnoj biciklističkoj karti koja će vas voditi do najvažnijih znamenitosti parka.
Ako ste avanturističkog duha, pripremite se za potragu za skrivenim blagom uz iznimno zabavnu igru Treasure Hunt.
Uz to, saznajte ponešto o Maksimirskom stadionu i uživajte u bogatom životinjskom svijetu zoološkog vrta koji se smjestio unutar ovog parka.
Preuzmite aplikaciju Maximir i doživite park Maksimir na nevjerojatno jednostavan i zanimljiv način!

Google Play

ZAGREB360

Zagreb360 mobilna aplikacija predstavlja prikaz virtualne šetnje objekata u gradu Zagrebu i najmoderniji gradski vodič.
Uz aplikaciju Zagreb360 pronađite svoj novi omiljeni kafić, restoran, salon ljepote, smještaj u hotelu, hostelu ili apartmanu.
Uz aplikaciju Zagreb360 pogledajte trenutna događanja u gradu Zagrebu te interijer objekta u kojem se događanje odvija, uz pomoć naše navigacije pronađite put do odredišta.
Aplikacija Zagreb360 idealna je za sve građane grada Zagreba kao i za turiste koji odluče posjetiti naš grad.
Zagreb360 nudi Vam sve informacije o objektu, virtualnu šetnju objekta, događanja objekta te fotogaleriju objekta.
Saznajte sve o povijesnim i kulturološkim objektima u gradu kao što su: spomenici, parkovi, muzeji, arhitekture itd..

Google Play

Pozdrav iz Zagreba

Aplikacija je namijenjena Zagrepčanima i posjetiteljima Zagreba, ali i svim zaljubljenicima u zagrebačke trgove i ulice koja ih vodi u povijesnu šetnju gradom. Korisnik aplikacije uz šetnju Zagrebom može otkrivati prošlost njegovih atraktivnih lokacija, poslati digitalnu razglednicu obitelji i prijateljima ili otkriti više o duhu Zagreba kroz neke od funkcionalnosti koje aplikacija nudi.

Google Play

Spotted by Locals Zagreb

Frustriraju vas zastarjeli i tipično turistički savjeti u turističkim vodičima? Upoznajte lokalce!

App Store    Google Play

DiVan

DiVan je mobilna aplikacija i stranica za izlaske i događanja u Zagrebu.

Na DiVanu potpuno besplatno i jednostavno možeš naći informacije o koncertima, klubovima, predstavama, gastro događajima i svemu zanimljivom što se događa u Zagrebu.

Aplikacija je na hrvatskom i na engleskom jeziku, a sve događaje lako možeš pretražiti po danu i tipu događaja. Uz popis događaja možeš naći i popis mjesta u Zagrebi i na mapi vidjeti koliko su udaljeni od tebe.

Pronađi svoje mjesto na DiVanu!

Google Play   App Store

Enjoy the best of Zagreb

Mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb idealan je turistički vodič. Pregledno i brzo, bez suvišnih klikova, omogućuje turistima ali i zagrepčanima jednostavno kretanje po gradu. Uz pomoć aplikacije korisnik će saznati sve o najnovijim događanjima u Zagrebu te njihovim terminima i lokacijama. Korisnik će na aplikaciji pronaći i veliki broj najkvalitetnijih restorana, fast foodova, klubova kao i mjesta za kupovinu autohtonih hrvatskih proizvoda.

Google Play

Zagreb Rutmap

Zagreb Rutmap je mobilna aplikacija koja služi kao osobni "travel asistent" sa offline interaktivnom kartom Zagreba.

Rutmap travel asisstent nudi mogućnost rezerviranja turističkih tura preko partner agencija ili mogućnost biranja Rutmap besplatnih tura bez vodiča.

Kroz izbor raznih kategorija možete pretraživati turističke i kulturne lokacije, restorane, kafiće i brojne druge službe a sve uz navigaciju za pronalazak željene destinacije.

Uz pretragu svih trenutnih i budućih zbivanja u gradu (festivali, koncerti, konferencije i sl.) aplikacija nudi i prikaz javnog gradskog prijevoza.

Google Play

hisstory

Uživajte u prekrasnom Zagrebu koristeći prvu svjetskom javnu XR turu. Aplikacija Hisstory Tour novi je način doživljavanja gradova u koje putujete - s osobnim digitalnim turističkim vodičem u džepu.

Preuzmite aplikaciju Hisstory Tour na Google Play-u ili App Store-u i budite dio njegove priče s 14 jedinstvenih priča iz proširene stvarnosti o starom Zagrebu!

hisstory    Google Play    App Store

Pristupačni Zagreb

Pristupačni Zagreb pruža informacije o pristupačnosti raznim objektima iz javnog, privatnog i civilnog sektora.

Google Play