Žao mi je što nisam imala priliku dulje ostati i razgledati malo više, ali Jarun s jezerom i klubovima me oduševio, Ima sve elemente dobre zabave.
Izvor: Hotel Antunović Zagreb
Svi oni koji su barem jednom doživjeli miris svježe pečenih štrukli, taj divan okus tradicije na tanjuru, bit će oduševljeni radionicom koja ih upoznaje s izradom ovog zagorskog specijaliteta. Kako postići savršeno tanko tijesto? Koji je idealan omjer za nadjev od sira? Oblikujte štrukle u savršen oblik, ubacite ih u pećnicu i uputite se na Dolac kako biste čuli priče o običajima i sezonskim namirnicama. Po povratku vas čeka spremna delikatesa!
Datum/dan polaska: svi dani u tjednu, osim nacionalnih blagdana
Vrijeme polaska: 11:00
Mjesto polaska: Kuhaona kulinarski studio (Opatovina 13, Zagreb)
Jezik: engleski
Trajanje razgleda: 2.5 h
Cijena razgleda: 375 kn (50 eur)
Rezervacija/Prijava: Da
Razgledi na upit: Da