Na jeftiniji objed u čak 53 restorana
Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u nekom od 53 restorana koji će od 7. do 16. ožujka sudjelovati u ovogodišnjoj proljetnoj akciji Tjedan restorana Zagreb, a održat će se već osmi put.
Od 7. do 16. ožujka održat će se 8. Tjedan restorana, u kojem će ovoga puta sudjelovati čak 53 ugostiteljska objekta s područja Zagreba i njegove bliže okolice. U toj akciji, koju od prvoga dana prati veliki odaziv gostiju, restorani moraju zadovoljiti vrlo stroge kriterije organizatora u pogledu osmišljavanja posebnih jelovnika. Svaki od njih sastoji se od tri jela – predjela, glavnog jela i deserta – koji se gostima nude po fiksnoj cijeni od 100 kuna, a većina restorana u ponudu uključuje još aperitiv ili čašu vina.
Organizacijom ove akcije gostima se pruža prilika da kušaju nešto novo i u društvu s članovima obitelji ili prijateljima uživaju u vrhunskim delicijama po prihvatljivim cijenama. Već više godina pod sloganom “Na koktel u hotel” toj se akciji pridružuju hotelski barovi, koji će svakog dana od 18 do 19.40 sati gostima nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Ovoga puta oni će se spravljati i s poznatim autohtonim pićem šljivovicom, a gostima će ih pripremati barmeni vrhunskih zagrebačkih hotela – u Lounge & Cocktail baru hotela Esplanade, Café Imperialu i Piano baru u Sheraton Zagreb Hotelu, Diana baru u The Westin Hotelu te u Vertigo baru u Hotelu Antunović Zagreb.
Popis restorana s pregledom svih jelovnika i telefonskim brojevima za rezervacije može se pronaći na adresi www.tjedanrestorana.com/restorani.
Objavljeno: 03.03.2014