Na vrhunski obrok po akcijskim cijenama

Od 28. veljače do 13. ožujka Zagreb će ponovo biti gastro meka, jer u Tjednu restorana, koji će ovaj put umjesto sedam trajati četrnaest dana, mnogi će ugostiteljski objekti gostima opet nuditi menije u tri slijeda po akcijskim cijenama od samo sto kuna.

Nakon vrlo uspješnog prvog Tjedna restorana tijekom kojega je zagrebačkim restoranima lanjske jeseni prodefiliralo na tisuće gastro nomada, od 28. veljače do 13. ožujka Zagreb će ponovo tresti prava gastro groznica. Riječ je o projektu organiziranom po uzoru na svjetske metropole poput Pariza i New Yorka, kada se u najavljenom terminu u probranim restoranima nude njihovi najbolji meniji u tri slijeda po iznimno povoljnim akcijskim cijenama od samo 100 kuna.

U prvom izdanju, kada je Tjedan restorana trajao sedam dana, u projektu je sudjelovalo dvadesetak ugostiteljskih objekata, a ovaj put zainteresirane posjetitelje očekuje još veće iznenađenje  – u 14 dana jeftinije će se moći objedovati u nekoliko desetaka zagrebačkih restorana.

Iskustvo je lanjskog premijernog izdanja da je zanimanje za najukusnije menije odabranih restorana bilo toliko da su mnogi ostali "kratkih rukava" – kako gosti tako i vlasnici restorana koji se nisu na vrijeme uključili u projekt. Zato se od ovog dvotjednog izdanja očekuju još bolji rezultati i još ukusnija ponuda. Hoće li to biti zagrebačka jela ili neke ekskluzivne delicije ovisi o uvriježenoj ponudi svakog prijavljenog restorana pa je stoga prije posjeta najbolje provjeriti što će koji restoran nuditi. Kako se i ovaj put očekuje veliko zanimanje, najbolje se ne upuštati u ovu gastronomsku avanturu bez prethodne rezervacije. A one kreću od 21. veljače. Više informacija o restoranima, njihovim lokacijama, menijima, sljedovima, specijalitetima te kontaktima za rezervacije naći ćete na www.tjedanrestorana.com.

Objavljeno: 01.02.2011