Rezervirajte mjesto za objed visoko na nebu

Otiđite na objed visoko na nebu, sjedit ćete za stolom sa 22 ljudi na visini od 50 metara iznad tla, jer u svibnju vrata ponovo otvara Dinner in the Sky.

Ako lani niste uspjeli na vrijeme rezervirati svoje mjesto za stolom visoko na nebu, uskoro će vam se ukazati nova prilika, jer u svibnju vrata ponovo otvara Dinner in the Sky. Taj nesvakidašnji događaj ponovo će se odvijati pokraj Hotela The Westin Zagreb, pa iskoristite ovu prigodu i otiđite na večeru na kojoj ćete dok vam noge vise na povjetarcu sjediti za stolom sa 22 ljudi na visini od 50 metara iznad tla.

Na tom posebnom događanju s izvrsnom gastronomskom ponudom od 21. - 31. svibnja razne delicije spravljat će šef kuhinje Sasu Laukkonen iz Finske. Taj kulinarski majstor, čija kuhinja dolazi “iz srca” budući da je uglavnom samouki kuhar, nedavno je otvorio novi restoran “Chef & Sommelier” u Helsinkiju, uvevši na finsku ugostiteljsku scenu ponudu organskog obroka i domaću kuhinju koja se može kušati u opuštenoj atmosferi. Lani je njegov restoran dobio jednu Michelinovu zvjezdicu, što je dobra preporuka da kušate jela tog kulinarskog virtuoza. Uz njega, gosti će 23. i 24. svibnja moći uživati u specijalitetima Tomislava Hrubana, izvršnog šefa The Westin Zagreb hotela, koji je pod otvorenim nebom ispod zvijezda i lani spravljao jela i dijelio razna iskustva o jelovniku. Tomislav Hruban jedan je od najboljih kuhara ne samo u Hrvatskoj nego i čitavoj regiji i nositelj je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

U svjetski poznatom restoranu Dinner in the Sky moći ćete birati između pet različitih paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događanja, a udovoljit će i svim posebnim zahtjevima za organiziranje privatnih ili korporativnih događanja. Više informacija o ponudi restorana može se dobiti na internetskoj stranici www.dinnerinthesky.com.hr kao i rezervirati mjesto na tom jedinstvenom događaju.

 

Objavljeno: 05.02.2015 - 24.05.2015