U Zagrebu se opet jede fino i povoljno
Peti Tjedan restorana, vrlo uspješna i izuzetno posjećena gastronomska manifestacija, i ove će jeseni od 5. do 14. listopada Zagrepčane i goste grada oduševiti primamljivim menijima s nekoliko sljedova koji će se u odabranim restoranima nuditi po iznimno povoljnijim cijenama.
I ove jeseni Zagrepčani i gosti grada opet će moći uživati u raznim specijalitetima po iznimno povoljnim cijenama. Naravno, riječ je o još jednom, petom Tjednu restorana, koji se u Zagrebu, po uzoru na najpoznatije svjetske metropole, organizira treću godinu zaredom. Ove jeseni fino i ukusno nudit će se diljem cijelog grada od 5. do 14. listopada, a odabrani će restorani, partneri ove manifestacije, pripremati menije s nekoliko sljedova za samo 100 kuna. Ponegdje će u tu cijenu biti uključena i čaša ukusnog vina, a kakve menije želite, odnosno u kojim restoranima želite objedovati, do početka ove akcije moći ćete odabrati na internetskim stranicama http://www.tjedanrestorana.com/en/.
Kako manifestacija sa svakim novim izdanjem, a organizira se tijekom proljeća i jeseni, okuplja sve više restorana, izbor će i ovog puta biti poprilično težak. Tijekom najukusnijeg tjedna u Zagrebu ponuda će sadržavati baš sve – od tradicionalnih, domaćih i inozemnih menija, kreativnih i klasičnih mesnih, ribljih i vegetarijanskih jela do ukusnih slastica za kraj svakog obroka. Namirnice su uvijek, bez obzira na povoljnu cijenu menija s nekoliko sljedova, birane i kvalitetne.
Peto izdanje nosi još jedno događanje – za vrijeme trajanja manifestacije gradom će kružiti mala mobilna kuhinja s izvanrednom ponudom finih toplih juha. Pod motom “U zdravom trbuhu – zdrava juha”, građani će bez ikakvih rezervacija moći pristupiti kombiju nazvanom “Juhu Juhe” i ugrijati se domaćom toplom juhom, a svi oni koji po svoj tanjur juhe dođu na biciklu, rolama, skateboardu, romobilu i ostalim vozilima na nožni pogon, dobit će i dodatni popust od pet kuna.
Objavljeno: 01.10.2012